Inclusief toerisme als businesstransformator voor logiesverstrekkers en bedrijven – TETRA project

Deelnemers aan het onderzoek

Het project richt zich primair naar 2 doelgroepen ondernemers die als actieve deelnemers het begeleidingstraject hebben doorlopen. Dit zijn enerzijds logiesuitbaters van kleinschalige logies en anderzijds toeleveranciers van deze logies. Onder logiesuitbaters verstaan we de eigenaars of CEO’s van B&B’s, hotels, hostels en vakantiewoningen in Vlaanderen. De toeleveranciers vormen een brede doelgroep van alle bedrijven die een invloed hebben op de graad van inclusie van deze logies, gaande van website developers, reisbureau’s, ontwerpers tot fabrikanten van bedden, signalisatie, marketing materiaal…

Op de volgende kaart wordt de spreiding van de 17 deelnemende logies zichtbaar over Vlaanderen. Tevens geeft het een overzicht van de 9 deelnemende toeleveranciers.

Daarnaast werd de voortgang van het project opgevolgd door een groep waarnemende leden. Deze groep werd samengesteld uit middenveldorganisaties met affiniteit met inclusief toerisme. Zij oefenen vanuit hun eigen werkingsdomein een kritische klankbordfunctie uit met als doel zoveel mogelijk relevante accenten in het project te kunnen inbrengen. Hieronder is een overzicht van de waarnemende leden:

Logo inter
logo confederatie bouw
Logo Imob Uhasselt
logo guidea
logo horeca vlaanderen
logo netwerk architecten vlaanderen
logo bouwunie
logo limburg
logo provincie antwerpenµ
logo hubert froyen
logo toerisme oost vlaanderen
logo vlaanderen
logo UD Woonlabo

Dit project is uitgevoerd met steun van het Vlaams Agentschap voor Innoveren en Ondernemen